Sladké reči o online podnikaní

Sladké reči o podnikaní z pláže, keď budete 3 týždne na dovolenke v Chorvátsku, nebudete nič robiť, iba kontrolovať každý deň stav svojho účtu ako Vám pribúdajú peniaze sa počúvajú veľmi dobre. Po mojom kurze len za pár stovák sa z vás do roka stane milionár. Budete cestovať a robiť len to čo chcete, lebo vaše online podnikanie Vám bude prinášať pasívny príjem každý deň. Proste samé sladké reči o ľahkom podnikaní, online podnikaní, info podnikaní, info marketingu, email marketingu ...


Len málo kto Vám povie aj o vzdelávaní, potrebe reinvestovať, problémoch, strese a hlavne nikomu sa nechce hovoriť o tvrdej práci. 

Verím, že online podnikanie Vám môže pripadať ako zdroj ľahko zarobených peňazí. Väčšinou sa ale píše a počujeme o úspešných startupoch a predajoch veľkých projektov. Ich tvorcovia na tom zarobili ťažké peniaze a dnes sú príkladom mnohých začínajúcich online podnikateľov.

Alebo ste natrafili na osobu, ktorá sa Vám snaží predať návod, ako jednoducho a ľahko zarobiť peniaze. A opäť len počúvate o výhodách a sľuboch, ako sa z vás do roka stane milionár.

Možno si myslíte, že máte problém predať sa v offline svete. Ste introvert a len ťažko oslovíte klienta osobne? Ak si myslíte že v online svete sa nebudete musieť predať, tak ste na omyle. Myslím, že online svet a online biznis je plný introvertov, ale aj oni sa musia predať ak chcú uspieť. 

Vlastne v online biznise budete riešiť tie isté problémy ako aj v offline svete. Budete naháňať ľudí, čo Vám nezaplatili za vaše služby alebo tovar a rovnako tak budú naháňať Vás, pokiaľ nebudete platiť. Musíte platiť odvody a dane. Musíte platiť svojim zamestnancom ak ich budete mať. Ak budete prevádzkovať eshop, budete odkázaný na dodávateľov. Ak predávate vlastné produkty alebo informácie a nemáte za sebou výsledky alebo Vás trh nepovažuje za odborníka na danú tému, tak to budete mať veľmi ťažké. 

Venujte sa tomu, čo Vás baví a zarobte na tom. Nechoďte do niečoho len preto, lebo si myslíte, že je to jednoduché.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára