Hľadám ľudí na písanie článkov o MLM

Začiatkom roka spustím nový web, ktorý sa bude venovať tému multilevel marketingu alebo ak chcete sieťovému marketingu, priamemu predaju, mlm,... 

Ponúkam finančnú odmenu 3 až 5 eur za článok podľa skúseností v obore alebo písaní.

Aký bol môj rok 2013

Zbehlo to ako voda! Rok 2013 sa pomaličky ale isto končí a ja mám pocit, že to plynie všetko hrozne rýchlo. Celkovo by som rok 2013 zhodnotil ako rok zaujímavých rozhodnutí. Rok v ktorom som sa toho veľa naučil a spoznal mnoho zaujímavých ľudí. Každopádne som sa nenudil, veď posúďte:

Súťaž: Prečo jednotkári pracujú pre trojkárov

Súťaž o Kiyosakiho najnovšiu knihu Prečo jednotkári pracujú pre trojkárov sa už rozbieha a dnes ste mi poslali svoje prvé fotografie. Postupne ich tu budem všetky uverejňovať a 24 decembra jedného z Vás vyžrebujem. 

Ak sa aj ty chceš zapojiť do súťaže o Kiyosakiho knihu Prečo jednotkári pracujú pre trojkárov, stačí ak mi pošleš svoju foto s akoukoľvek staršou knihou od Roberta Kiyosakiho na môj email mikulaskolukas@gmail.com.

Ako dopadla aktualizácia PageRanku

Po desiatich mesiacoch Google konečne aktualizoval algoritmus analýzy odkazov PageRank (dozvedel som sa o tom na vceliste.cz. Dnes som si teda skontroloval PageRanky svojich webstránok.

A ako dopadla aktualizácia PageRanku?

14 x kreatívne poličky na knihy

Aj tieto Vianoce mnoho z nás nájde pod stromčekom nejakú tu knihu. Opäť som sa rozhodol zverejniť zopár kreatívnych poličiek na knihy. Rok dozadu mal tento post veľký ohlas a dokonca o ňom Jaro Dodok informoval na svojom blogu - vďaka :) Snáď sa Vám môj výber zapáči aj tento rok a možno bude aj pokračovanie.

Ponuka pre eshopy: produktové recenzie

Premýšľal som, s čím prísť do nového roka. Napadla ma zaujímavá vec a to recenzie mobilných telefónov, notebookov a nejakých ďalších technologických hračiek. 

Už predchádzajúci majiteľ webu onlinemagazin.sk uverejňoval na tomto webe podobné recenzie a ja som sa rozhodol túto "tradíciu" po novom roku obnoviť. Taktiež som sa pre tento obsah rozhodol vyčleniť kategóriu aj na blog.upbook.sk a od nového roka spustíme nový web, ktorý sa bude venovať téme online biznisu, sociálnym sietiam a marketingu. Spolu 3 weby (z môjho portfólia), kde sa takýto druh obsahu podľa mňa hodí najviac. Samozrejme recenzie vieme uverejniť aj na iných weboch. Záleží na dohode.

Súťaž o knihu: Prečo jednotkári pracujú pre trojkárov

Aj tento rok vyhlasujem Vianočnú súťaž o knihu. Tento krát pôjde o Kiyosakiho najnovšiu knihu Prečo jednotkári pracujú pre trojkárov od vydavateľstva Motýľ. Podľa objednávok to vyzerá na hit týchto Vianoc. Ak ale budeš trocha aktívny, tak môžeš tento Kiyosakiho najnovší počin preložený aj do slovenčiny získať úplne zdarma!