HN píšu: Ovce sú na tom mizerne

"Sme na tom mizerne" píšu HN v dnešnom článku. Je ozaj dobré že to naše média pripomínajú ovciam 3x denne? Nestačilo by 1x denne? Veď až tak hlúpe ovečky nie sme!

Podľa nejakého indexu hospodárskej mizérie, ktorý vypracovala Pošvová banka sme na tom veľmi mizerne. Horšie na tom sú už len Španieli, Gréci, Chorváti, Portugalčania a Cyperčania. 

Aby sa Európa vrátila do úžasných čias z pred krízového obdobia si budeme musieť počkať ešte niekoľko rokov a bude to trvať ozaj dlho. 

Z článku som sa absolútne nedozvedel nič o takzvanom indexe hospodárskej mizérie a na základe akých údajov ho banka vypracovala. 

Článok vlastne nemá žiadnu hodnotu ale to čo stojí za prečítanie sú komentáre na fb. A nejde len o čitateľov HN ale pod každým takýmto článkom nájdete rovnaké komentáre ako by ich jedna ovca mala. 

Je zaujímavé že ľudia presne vedia, kto môže sa súčasnú mizériu. Ľudia vedia presne kto môže za ich finančné problémy a problémy krajiny. 

Menovite ide zvyčajne o týchto fešákov: Vladka M., Janka S. , Zakladateľa slovenskej cyklistiky Mikuláša Dz. No a momentálne sú veľmi často skloňované istoty súdruha Róberta F.

Ale to nie je všetko. Ovce veľmi dobre vedia že za mizériu môžu Banky, kapitalizmus, bohatí ľudia, ktorí sa s nimi nechcú podeliť o svoje peniaze! 

Je to smutné ak viete čo môže za mizériu a dokonca menovite poznáte ľudí, ktorý môžu za vaše problémy. Vedia o tom aj vaši priatelia, s ktorými sa pravidelne bavíte v krčme pri pive. A veľmi dobre viete, že vy by ste to vedeli oveľa lepšie ale nikto vám nedá možnosť. Nedostali ste šancu od života. To je tak nespravodlivé!

Ach aké je to len smutné ak nemáte vo vlastných rukách svoj život a rozhoduje o vás nikto iný :)

Jednoducho ovce sú na tom mizerne

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára