Ako zarábať na svojom blogu?

Len nedávno som objavil celkom zaujímavé služby na monetizáciu vášho webu či blogu. Dnes by som vám rád predstavil 2 z nich:

PayPerPost je nová služba, vďaka ktorej môžte zarábať písaním PR článkov pre rôzne firmy, eshopy alebo iné webstránky a takto napísané články uverejníte na svojom blogu. Všetko to funguje veľmi jednoducho. Po registrácii môžte zadať svoj blog (môže ich byť aj viacej) Počkáte si, až vám systém PayPerPost schváli vaše blogy a môžte začať reagovať na ponuky od inzerentov.


Za napísanie článku a jeho uverejnenie na svojom blogu môžte dostať celkom slušne zaplatené: 15, 20 či 50 eur a to už za jeden článok! 


Dognet je služba na rozdiel od tej predchádzajúcej nie je len pre blogerov, ale môžte vďaka nej zarábať aj prostredníctvom klasických webstránok, online magazínov atď... 

V tomto prípade nemusíte byť až tak kreatívny. Systém vám ponúkne už napísané články alebo dokonca rôzne bannery, ktoré stačí umiestniť na blog alebo web. Provízie sa pohybujú od jedného eura až po 228 eur a to už za jeden jediný predaj.



Pokiaľ využívate na monetizáciu svojho blogu alebo webu iný systém, tak mi o ňom dajte vedieť do komentáru pod článkom. Budem veľmi rád, ak sa dozviem niečo nové. 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára